Strender i nærheten

Alagadi Turtle Beach menu

Alagadi Turtle Beach

Denne badestranden ligger 10 minutters kjøretur vest for Turtle Bay Village. Stor strand og enormt populært i sommermånedene. Dette er en offentlig strand og derfor ingen inngangspenger. Du må imidlertid ha med deg solsenger, madrasser og parasoll selv. Stedet har også servering ved stranden og stor parkeringsplass for tilreisende. Toaletter finnes i tilknytning til strandrestauranten.
tilstranden

Esentepe Public Beach

Dette er den kommunale stranden i Esentepe. Denne er gratis å benytte. Ønsker du solseng, madrass og parasoll koster dette 3-5 tyrkiske lire pr.del. På stedet er det serveringen og stranden har også dusj, toaletter og skifterom. Badestranden ligger 10 minutter østover med bil fra Turtle Bay Village. Butikken Tempo og spisestedet Wok N Roll ligger like etter avkjøringen ned til stranden.

Til alagadi Turtle Beach

Nedover mot Korineum stranden

Korineum Beach Club

Dette er stranden som er tilknyttet Korineum Golf & Beach Resort. Den er privat og her må du betale litt for å slippe inn. Her finnes det servering på stedet, masse solsenger med madrasser og parasoller. Det er også dusj, toaletter og stede der du kan skifte. Denne stranden ligger 5 minutter med bil vestover for Turtle Bay Village.
Turtle Bay Village strand

Turtle Bay Village

Dette er anleggets strand. Her finnes det solsenger og madrasser under skygge. Det er en del stein ned til vannet, men går du til en av sidene kommer du uti vannet uten å måtte gå på stein. Dette er et fint og praktisk sted hvis du vil ta deg en kort dukkert eller sette på deg dykkemaske og snorkel for å se hva som befinner seg under vannoverflaten. Fra leiligheten og ned tar det 7 minutter å gå.

Esentepe Public Beach

Privat Strand ved Sea Magic Park

Denne badestranden ligger en liten spasertur fra Turtle Bay Village og over til naboanlegget.
Ned mot Alagadi

Alagadi Beach

Velger du å kjøre litt lengre vestover enn Alagadi Turtle Beach kommer du til neste Alagadi strand. Denne er mye mindre og intim, men har serveringssted. Solseng, madrass og parasoll må medbringes.

Alagadi Beach