Vilkår for leie

Det enkle er ofte det beste

Innsjekking uten vert

Sjekk inn selv med nøkkelboksen. Kode vil bli sendt separat.

Leievilkår

Etter at bestillingen er gjennomført skal 20% av leieprisen innbetales. Leiligheten blir da reservert på deg. Denne forhåndsbetalingen er ikke refunderbar. Fem uker før ankomst betales resterende beløp sammen med depositum på NOK 2 500. Depositum er et refunderbart beløp som tilbakebetales fjorten dager etter oppholdet om tilstanden i leiligheten er tilfredsstillende etter avreise. Om leiligheten er tilfredsstillende etter avreise avgjøres av personal fra service kontoret. Fra depositumet trekkes utgiftene for forbruk av vann og strøm som tilkommer oppholdet, samt velkomstpakke – hvis dette ønskes.

Kansellering

Skulle du bli hindret fra å komme og velger å kansellere, må dette gjøres mellom den 5. uka og 2 uker før ankomst. Du vil da få refundert de resterende 80% og depositumet. Skulle du kansellere når det er mindre enn 2 uker igjen til ankomst gis det ingen refusjon. Kun depositum tilbakebetales.  

Booking og innbetaling

Reservasjon gjøres elektronisk gjennom skjema på siden “utleiekalender”. Så fort mail er mottatt, sendes en bekreftende mail tilbake. Er det noe du lurer på før du eventuelt ønsker å bestille, benyttes kontaktskjema eller mailadresse helt nederst på websiden. Betaling for oppholdet gjøres til bankkonto som kommer i separat mail etter bestillingen er mottatt og bekreftet.

Leiekontrakt

Leiekontrakt sendes på mail og returneres tilbake med signatur. 

Husregler

Tilleggsregler