Om leiligheten

all den komfort du behøver

Flott beliggenhet

Leiligheten ligger i koselige omgivelser.

Block 30

Apartment 06A

Turtle Bay Village, Esentepe

Kun 2 minutters gange til nærmeste basseng

Leiligheten ligger i nærheten av havet og fjellene i Esentepe

Anlegget ble bygget i 2007

Ingen røyking er tillatt i leiligheten

Ingen kjæledyr er tillatt i leiligheten

Dette er et meget populært anlegg for ferierende , men det er også endel fastboende her fra flere nasjoner.

Moderne Kjøkken.

Inneholder alt du trenger. Kjøkkenet er topp moderne innredet spesielt for langtidsopphold i leiligheten. Splitter nytt utstyr som har til hensikt å gjøre oppholdet meget komfortabelt.

Kvalitets møbler.

Gardiner som er spesielt designet for å holde sola ute om sommeren. Store og gode senger med overmadrasser. Gode sittegrupper på terrassene.

Service kontor.

Anlegget har et kontor som ligger i nærheten av tennisbanen. Personalet som er tilstede er  behjelpelig med hva du måtte ha av spørsmål under oppholdet.

Gjør deg kjent med leiligheten

Vi er her for å guide deg

Flere bassenger i umiddelbar nærhet

Leiligheten ligger kun et steinkast unna strandlinjen
Esentepe

Kjøkken

Kjøkkenet  inneholder alt av hva man trenger for både et kort og langt opphold. Kjøkkenredskaper, panner, kasseroller, forskjellige type middags kniver, glass og kopper er noe av utvalget. Toppmoderne vaskemaskin og gasskomfyr som gjør oppholdet komfortabelt. 

Stue

Leiligheten har åpen stue og kjøkkenløsning. I tillegg er det en sovesofa i stua. Rommet er omgitt av store og brede skyvevinduer som gir en flott utsikt spesielt ut mot det ene bassenget. I stua henger det også spesialsydde gardiner som holder sola ute om sommeren. Det er aircondition i stua i tillegg til to vifter som kommer godt med spesielt på sommeren.

Soverom

I denne leiligheten er det to soverom. Hovedsoverom har to separate senger med overmadrasser. Dette rommet har også en egen balkong som er ypperlig for å nyte morgenkaffen på. Soverommet har aircondition, masse skapplass og eget bad. Soverom nummer 2 inneholder dobbeltseng med overmadrass, aircondition og som på det andre soverommet – masse skapplass.

Bad

Leiligheten inneholder to bad. Bad nummer 1 er i samme rom som hovedsoverommet. Dette badet har dusj. Bad nummer 2 har badekar. 

Terrasser

Leiligheten har en liten balkong utenfor det ene soverommet. Her kan man sitte å nyte morgenkaffen og morgensola. Utenfor stua er det også en terrasse med sittegrupper. Dette stedet har en mild trekk, noe som passer utmerket når sola er på det varmeste. Fra denne terrassen går man opp til den private takterrassen som har en 360 graders utsikt over fjellene i sør og Middelhavet i nord. På samtlige terrasser er det lagt bambus.

Kun 10 minutter mot øst ligger Esentepe landsby

Leiligheten er sentralt lokalisert for diverse utflukter og severdigheter

Kyrenia og den fantastiske havnen er kun 25 minutter vestover med bil

Korineum Golf Glubb er kun 5 minutter fra leiligheten. Her er det ikke spart på noe

Avganger hvert 30. minutt fra hovedveien til Kyrenia med "minibusser" i høysesong

Stor tilgang til strender og restauranter i nærheten med gode omtaler og godt rykte

Soverom
Bad
Kjøkken
Leiligheten
Utstyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.